JointsTIDE PLUS Пептиди за ставите

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Естественият пептиден биорегулатор JointsTIDE PLUS е предназначен да поддържа  структурата на хрущялната тъкан на ставите и гръбначния стълб и ефективно да влияе върху възстановяването и укрепването на съединителната тъкан. Подобрява образуването на вътреставна течност.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор JointsTIDE PLUS

Въпреки лудия ритъм на съвременния живот, за хората днес все е характерен неактивен и заседнал начин на живот. Това е една от причините за все по-честото срещащите се заболявания и намалена подвижност на ставите при хора, не само в напреднала възраст, но и сред по-млади. Ето защо е много важно да се обърне повишено внимание на поддържането нормалната функционалност на ставите и предотвратяване на тяхната подвижност.

Естественият многокомпонентен пептиден комплекс JointsTIDE PLUS е безопасен препарат, който съдържа комплекс от биоактивни пептиди, витамини и минерали, които възстановяват увредените клетки, обновяват ги и ги активират, насърчават възстановяването на хрущялната тъкан и подобряват подвижността на ставите, по време на възрастови и възпалителни промени, нормализират количеството течност в ставата, а също така участват в поддържане здравето на ставите. Препаратът се използва в комплексната терапия и профилактика на различни патологии и функционални нарушения на опорно-двигателния апарат, в резултат на наранявания или заболявания, довели до дисфункция на хрущялната и костната тъкан.

С напредването на възрастта, се наблюдава намаляване подвижността на ставите, свързаните с възрастта дистрофично-дегенеративни промени водят до остеоартрит, артроза, остеопороза,  през този период нуждата на тялото от укрепващи лекарства и хранителни вещества се увеличава значително. Ето защо редовното профилактично използване на пептиден биорегулатор за стави, ще забави появата на възрастови промени и ще осигури активно дълголетие. Препаратът се препоръчва и на спортисти, по време на интензивна физическа активност, за укрепване на костите и ставите и ускоряване регенерацията на съединителната тъкан.

 

Препоръки за приложение

  • Като спомагателно средство при комплексно лечение на дегенеративни и възпалителни заболявания на ставите на крайниците;
  • Като спомагателно средство при комплексно лечение на рани, разтегнати връзки и травми на костно-ставния апарат ;
  • Като спомагателно средство при комплексно лечение на остеохондроза на гръбначния стълб;
  • Като спомагателно средство след операции на костно-ставния апарат;
  • Като профилактично средство в условия на повишено натоварване на ставите;
  • При възрастови изменения на хрущялната тъкан.

 

Начин на приложение

За възрастни, приемайте по една капсула през устата в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Препоръчва се прием до 2-3 месеца, за удължаване перида на ремисия на заболяването.

 

Противопоказания

Алергия към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Състав

  • NV Peptide Complex е естествен премикс, състоящ се от 2-3 пептидно-свързани аминокиселини, получени от ставните хрущялни тъкани
  • N-ацетил-L-цистеин
  • Витамин Ц
  • манганов сулфат
  • Куркумин
  • Меден цитрат 2,5-хидрат
  • Капсулата е направена от хипромелоза, специален стабилен полимер от растителен произход.

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.