Индивидуална комбинация за “Възрастни” Есенции на д-р Бах

25,00 лв.

В наличност

 

Начин на определяне на индивидуалната терапевтична комбинация

Уважаеми потребители на нашия онлайн магазин “Здравновесие”, може да поръчате индивидуални комбинации за “Възрастни” с есенциите на д-р БАХ. Въпросник състоящ се от 38 въпроса, съответно за да определите вашата есенция на база описаното състояние трябва да изберете “Да”, като отговор.

За повече информация относно какво представлява индивидуалната терапевтична комбинация може да прочетете по-долу в раздел “Описание”.

Категория:
Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Какво представлява въпросника на индивидуалната терапевтична комбинация?

Приложеният въпросник състоящ се от 38 въпроса /цветни есенции/ ще Ви помогне да определите, кои цветни есенции са Ви необходими, за да балансирате негативното си емоционално състояние в момента.

Обръщаме внимание да не забравяте, че трябва да определите приоритетно кои са негативните емоции в настоящия момент, не по принцип или често срещаните досега.

Ако сте определили повече от седем цветни есенции, опитайте се да елиминирате онези, които не са силно проявени в момента. Следвайте своя вътрешен глас и преценявайте спонтанно и откровено дали твърденията в теста описват Вашето негативно емоционално състояние в момента.

След обработване на въпросника и систематизиране на резултатите, ще имате възможност да коментирате с Бахов терапевт Вашите резултати и да получите професионално мнение за необходимата Ви комбинация от капки на БАХ.

Вашите отговори ще бъде обработен от квалифициран специалист и в рамките на 24 часа ще се свържем с Вас, на посочен от Вас телефонен номер.

 

За да научете повече относно 39-те eсенции отнасящи се до негативното състояние и положителните чувства на човека, може да прочете нашата статия Трансформация – Есенциите на д-р Бах.

 

За индивидуална консултация, моля обадете се на телефон 088 872 6451

Additional information

1.

Да, Не

2.

Да, Не

3.

Да, Не

4.

Да, Не

5.

Да, Не

6.

Да, Не

7.

Да, Не

8.

Да, Не

9.

Да, Не

10.

Да, Не

11.

Да, Не

12.

Да, Не

13.

Да, Не

14.

Да, Не

15.

Да, Не

16.

Да, Не

17.

Да, Не

18.

Да, Не

19.

Да, Не

20.

Да, Не

21.

Да, Не

22.

Да, Не

23.

Да, Не

24.

Да, Не

25.

Да, Не

26.

Да, Не

27.

Да, Не

28.

Да, Не

29.

Да, Не

30.

Да, Не

31.

Да, Не

32.

Да, Не

33.

Да, Не

34.

Да, Не

35.

Да, Не

36.

Да, Не

37.

Да, Не

38.

Да, Не

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.