Предимства на многокомпонентните пептидни комплекси My Real Way

Предимства на многокомпонентните пептидни комплекси My Real Way

В основата на ефективността на пептидните комплекси на “My Real Way” е комбинацията от съставки с висока ефективност. Те не съдържат никакви изкуствени добавки или други потенциално вредни съставки и притежават редица основни свойства за рехабилитация, профилактика и възстановяване на организма.

My Real Way | Здравновесие Многокомпонентен балансиран състав

Всяка капсула “My Real Way” съдържа индивидуално избрани съставки, които ние не можем да получим достатъчно от нашите ежедневна храна – биоактивни пептиди, витамини, минерали, фитонутриенти.

My Real Way | Здравновесие Селективен ефект

Съставките на всеки многокомпонентен пептид биорегулатор са внимателно подбрани, за да се засили специфичния ефект на биоактивните пептиди върху клетките на определени органи и тъкани. Витамини, минерали и фитонутриенти синергично засилват действието на пептида, като по този начин, най-ефективно лекува всеки орган или система с максимален ефект. Това означава, че всеки орган на тялото получава необходимите си хранителни вещества в оптимално количеството.

My Real Way | Здравновесие 100% натурални продукти

Уникалната формула на комплексите на “My Real Way” е напълно лишена от изкуствени съставки. Всички наши продукти съдържат само естествени съставки: пептиди от животински произход, растителни екстракти, витамини, минерали.

My Real Way | Здравновесие Подобрена капсула

Еластичната, антиалергична капсула е изработена от естествен полимер от растителен произход – хипромелоза. За разлика от желатиновите капсули, капсулите от хипромелоза се разтварят по-бавно, а хранителните вещества се отделят и се абсорбират от клетките на тялото постепенно и равномерно. Капсулата е подходяща за вегетарианци и може да се класифицира като кошер от потребителите на продукта.

Всички многокомпонентните пептидни комплекси “My Real Way”, са на ваше разположение в нашия онлайн магазин “Здравновесие”.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.