MY REAL WAY – съзнателен начин за здраве, младост и дълголетие

MY REAL WAY – съзнателен начин за здраве, младост и дълголетие

“4 + 1” формула в многокомпонентните пептидни комплекси “My Real Way”

Многокомпонентните пептидни комплекси “My Real Way” са модерни, ефективни, от ново поколение продукти за профилактика, рехабилитация и подмладяване.

«4 + 1» формула – 3-те основни групи хранителни вещества в една растителна капсула.

I група

Основен компонент на всички продукти – представлява комплекс от физиологично активни нискомолекулни биосинтезирани пептиди от животински произход, ново поколение природни пептиди, избрани за специфични органи, в съответствие с най-новите технологии за ниско молекулни пептиди.

  • Има уникална способност да възстановява намаления синтез на протеини в организма, причинени от заболявания или стареене;
  • Повишава капацитета за адаптация;
  • Възстановява функционалната активност на органите и тъканите;
  • Има точни и целенасочени специфични регулаторни действия върху клетките, тъканите и органите.

Този протеин е станал широко известен благодарение на съвместната работа на биохимиците I.Rose (САЩ), А. Hershko (Израел) и A. Ciechanover (Израел), удостоени с Нобелова награда за химия за теоретични и експериментални изследвания на пептиди за 2004 г. През 2013 г., откриват висока бионаличност на къси пептиди, получени от разклонени аминокиселини. Такава висока биологична активност на къси пептиди е възможно благодарение на конкретен механизъм, чрез който те попадат в кръвта през стените на червата. Тези пептиди се използват в “My Real Way” добавки.

Нашите многокомпонентни пептидни комплекси са на разположение в уникални капсули от растителен произход, които могат да запазят уникалните свойства на тези избрани пептиди. Всеки пептиден комплекс има серия, първата буква “N” означава естествен произход на пептида (Natural), а втората буква показва сериен номер на премикс. Премикс е комплекс от пептиди, избран за опазване и възстановяване на определен орган от тялото. Всяка пептидна верига се състои от 2-5 аминокиселини. Молекулното тегло на пептидите варира в зависимост от премикса и варира от 280.34 (г/мол) до 588,55 (г/мол).

II група

Екстракти от специално подбрани билки, за активиране на клетъчния метаболизъм.

III група

Ежедневно необходимите хранителни вещества – важни витамини, макро- и микроелементи с биостимулиращ ефект върху клетките.

Специални капсули

“My Real Way” продукти са произведени в растителни капсули, направени от хипромелоза. Хипромелозата е устойчива на аминокиселини и капсулата се разтваря бавно, като хранителните вещества се отделят и се абсорбират от тъканните клетки постепенно и равномерно през целия стомашночревен тракт.

Комбинацията от балансирани съставки и растителната капсула прави всеки един от комплексите на „My Real Way”, без съмнение, “златен” с полезните си свойства и ефикасност.
Може да намерите подробно индивидуалния състав на всеки един комплекс в нашия онлайн магазин “Здравновесие”.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.