Запознайте се с Къщата на здравето!

Здравейте скъпи приятели,

С вълние и трепет искаме да Ви съобщим за новия елекронен магазин на Къщата на здравето и Биомедис Варна-БМВ, наречен Здравновесие.

Тук ще намерите продукти, прибори и услуги, които ще Ви помогнат да възстановите и поддържате здравето си, без да се налага да приемате лекарствени препарати.

Тези от Вас, които са ни посещавали знаят, че отношението ни към здравето на човека и разбирането ни за него, е значително по-разширено от погледа на традиционната медицина. Повече информация за това, можете да намерите в нашия сайт www.biomedisvarna.bg.

В своите търсения през годините, достигнахме до продукти и прибори, които помагат на тялото да се самовъзстанови, без да предизвикват странични ефекти. Всички продукти, които намирате тук, са произведени от естествени съставки – както активните им елементи, така и техните капсули и обвивки.

За разлика от много хранителни добавки, които всеки от Вас консумира в ежедневието си, продуктите, които Ви предлагаме, дават добри резултати и като профилактично, и като терапевтично средство.

Всеки един от предложените тук продукти, може да се използва като допълваща терапия при лечение с типични фармацевтични лекарства, назначено от лекуващия Ви лекар. Продуктите са съвместими с всички лекарства, поради естествения произход на всяка съставка в тях.

Уредите, които Ви предлагаме тук, включват в себе си технологии, които стимулират естествените процеси на възстановяване структурата и функцията на Вашите клетки и органи. Прилагани своевременно, процедурите с тях могат да Ви предпазят от заболявания или да Ви помогнат бързо да възстановите здравето си.

Произведените с тях продукти (водородна вода например), могат да се превърнат във Ваш ежедневен спътник и да окажат благотворно влияние върху здравето и настроението Ви.

Къщата на здравето, Биомедис Варна-БМВ и Здравновесие, Ви пожелават да сте здрави, а когато имате нужда от помощ, сме готови да Ви помогнем със своите продукти и услуги!

Бъдете здрави, скъпи приятели!

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.