Пептидни биорегулатори

Какво представляват пептидните биорегулатори?

Пептидните биорегулатори са продукти за здравето и са рожба на съвременното развитие на технологиите, разработвани от човека. Техните регенериращи, подмладяващи, лечебни свойства за профилактика на редица заболявания, помагат на тялото да върне младостта в клетките, да ги излекува и да ги накара да работят, както преди.

Защо клетките в организма стареят?

Знаем, че процесът на стареене на организма започва след 25-30 годишна възраст. Това налага на определена възраст, да започнем да мислим за предотвратяване на преждевременното. Болестта представлява стареене на клетките и е по-лесно да се предотврати, отколкото да се лекува, а младостта е по-лесно да се запази, отколкото да се върне.

Ежедневният жизненият ритъм днес е такъв, че липсва времето, което да отделим за себе си и за здравето си. Постоянните силен ежедневен стрес, лоша околна среда, физическо бездействие, консумация на храна, лишени от важни витамини и минерали, оказват пагубен ефект върху здравето ни. 

Това е причина в телата да започнат функционални смущения в работата на органите, имунитетът значително намалява, прокрадват се болести, с които тялото губи сили да се бори самостоятелно. Клетките губят способността си активно и бързо да се регенерират, а това нарушава биологичните процеси и ускорява процесите на стареене. Клетките се нуждаят от подкрепа и хранене, за предотвратяване на ранното стареене. 

Как лекуват пептидните биорегулатори?

Това може да бъде осигурено от пептидите, които са част от многокомпонентните пептидни биорегулатори. Те възстановяват биологичните процеси и забавят процеса на стареене. Пептидите са естествени метаболити на нашето тяло и неговите градивни елементи.  Пептидите взаимодействат с ДНК, прехвърлят информация между клетките и им сигнализират да се излекуват и обновят. Със своята специализация, всеки пептиден премикс е индивидуален и е предназначен да възстанови и активира клетките на органа и тъканта, за които е предназначен. Пептидните биорегулатори съдържат терапевтична концентрация на естествени къси биоактивни пептиди от животински произход, за хранене, обновяване и възстановяване на клетките.

Възстановявайки повредените и обновявайки старите клетки, пептидите помагат на тялото да премахне не симптомите, а причината за заболяването.  А всяка растителната капсула съдържа естествени витамини, минерали и екстракти от лечебни растения, които осигуряват на обновените клетки необходимото хранене. Затова пептидните биорегулатори, се наричат ​​многокомпонентни.

Безвредни ли са пептидните биорегулатори?

Пептидите са безвредни, не предизвикват пристрастяване, алергични или токсични реакции. Нашето тяло усвоява количеството пептиди, от което се нуждае за профилактика или възстановяване, така че не остава излишък от пептиди. Лекари от различни специализации и направления ползват биорегулаторните комплекси, както в превантивната медицина, така и в комбинация с лекарства в комплексни програми за лечение и възстановяване при различни патологии, в следоперативния период, след наранявания, лъчева и химиотерапия. 

Екипи от медицински специалисти, са подготвили проверени програми за пациенти, страдащи от нарушения на ендокринната и нервната система, опорно-двигателния апарат, слаб имунитет, анемия, диабет, дисфункция на репродуктивната система, нарушения на храносмилателния тракт и други заболявания. Всички програми включват няколко биорегулатора, единият от които засяга целевия орган, докато другите подпомагат работата на взаимосвързаните телесни системи.

Какви пептидни биорегулатори можете да намерите в Здравновесие?

В нашият онлайн магазин Здравновесие, можете да намерите богат избор от пептидни биорегулатори, разпределении в различни групи, според нуждите на всеки един пациент.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.