PROTECTION Plus Противовъзпалителен комплекс

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

PROTECTION Plus е изцяло натурален многоцелеви комплекс от последно поколение, за предотвратяване развитието на злокачествени промени в клетките,  за унищожаването на атипични клетки, аномалии в структурата на клетките, неоплазми и тумори на различни етапи от тяхното развитие.

Многофункционалният комплекс има противотуморни, антивирусни, противогъбични, антибактериални, антиканцерогенни, имуноукрепващи свойства, което спомага за поддържане здравето на нашето тяло.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелозa.

 

Как работи продукта PROTECTION Plus

PROTECTION Plus, е натурален комплекс от растителни екстракти, с подчертан противотуморен и противовъзпалителен ефект. Продуктът съчетава четири компонента от растителен произход, които заедно  се противопоставят на развитието на възпаления, гъбични, бактериални, вирусни инфекции, тумороподобни образувания в тялото.

 

Състав

Шлемник Байкалски (лат. Scutellaria barbata)

Многогодишна билка, която отдавна се използва в традиционната китайска медицина, заради нейната противотуморна активност и способността си да потиска растежа на раковите клетки. Многобройни фармакологични изследвания доказват противоракови, антибактериални, антивирусни, противовъзпалителни, антиоксидантни и повишаващи имунитета свойства на растението. Данните от лабораторни изследвания in vitro и in vivo потвърждават, че растението има ефект срещу бронхопулмонални инфекции, пневмония, както и срещу много видове рак, включително рак на червата, стомаха, белите дробове, матката, млечните жлези, простатната жлеза.

Растението Scutellaria barbata съдържа вещества, за които е доказано в изследвания, че стимулират смъртта на туморните клетки на яйчниците и гърдата. В допълнение към противораковия си ефект, растението има антибактериални, антивирусни, противовъзпалителни, антиоксидантни и имуноукрепващи свойства.

Мравчено дърво, Pau d’Arco (лат. Taburella impetiginosa)

Най-ценната част от растението, е кората му, която съдържа уникалното вещество лапахол. Именно той има имуноукрепващи, антибактериални, противопаразитни и противогъбични свойства. Лапахолът умишлено инхибира способността на раковите клетки да растат и намалява болката, когато туморът расте. Растителният екстракт се използва за облекчаване симптомите на СПИН и някои полово предавани болести (гонорея и сифилис), рак на кожата. Според лабораторни изследвания,  екстрактът от кората на Pau D’Arco инхибира растежа на вътреклетъчни паразити, гъбички, отслабва и унищожава раковите клетки, намалява отока, намалява симптомите на болка, укрепва имунната система и функциите на черния дроб, бъбреците, далака , премахва токсините и тежките метали от тялото и е в състояние да предотврати развитието на 23 вида рак, включително левкемия, рак на шийката на матката, белите дробове, щитовидната жлеза, показва активност срещу други форми на рак, включително лимфосаркома на Мърфи-Старм, карциносаркома на Волкер и саркома на Йошида.

Известно е, че кората на мравченото дърво увеличава броя на червените кръвни клетки и значително повишава нивото на хемоглобина. Антибактериалният и антивирусен ефект на растението осигурява ефективна подкрепа в борбата срещу вирусни и инфекциозни заболявания, настинки, ОРВИ, остри респираторни инфекции и грип. Pau D’Arco се препоръчва и при хора с анемия, алергии, простатит, гастрит, колит, ревматизъм, бактериални инфекции и възпаления на пикочно-половата система.

Гравиола (лат. Annona muricata)

Едно от най-ценните тропически овощни дървета, растящи в джунглата на Амазонка и Карибските острови. Растението има дълга традиция в медицинска употреба. Различни части от дървото Гравиола, включително кора, листа, корени, плодове и семена, са били известни и използвани от перуанските шамани и индианците в Южна Америка, за сърдечни заболявания, чернодробни заболявания, артрит, астма. Силните противоракови свойства на растението заслужават специално внимание. Съставките на Гравиола засягат различни видове ракови клетки, без да засягат здравите.

Резултатите от лабораторни изследвания показват, че химичните съединения в листата на Гравиола, са в състояние ефективно да унищожават и селективно да забавят растежа на раковите клетки при 12 вида рак, по-специално карцином на белия дроб, аденокарцином на простатата, карцином на панкреаса, аденокарцином на дебелото черво, рак на черния дроб, човешки лимфом и аденокарцином на млечната жлеза, мултирезистентни жлези. Растителният екстракт помага за потискане развитието на злокачествени новообразувания 10 000 пъти по-ефективно, от противораковото лекарство адриамицин, което се използва като химиотерапевтично средство при противораково лечение.

Annona muricata също е бактерициден

Употребата му се препоръчва при хипертония, има антидепресантни и антистресови свойства, помага при емоционални разстройства, осигурява спокоен сън, намалява болката. Гравиола се използва при заболявания на пикочно-половата система, тъй като се счита за отличен диуретик. Екстрактът от това растение нормализира метаболитните процеси в организма, подобрява функционирането на храносмилателните органи и насърчава загубата на тегло, премахва пикочната киселина от тялото, помага за намаляване на енергийния потенциал на засегнатите клетки и забавя растежа на тумора.

Гъбата ЧАГА (L. Inonotus obliquus)

Има общо тонизиращи, аналгетични свойства и действа като симптоматично средство при злокачествени тумори, особено когато не се препоръчва лъчева терапия и операция. Чага се използва за подобряване на общото благосъстояние, вътрешно почистване (“детоксикация”) на тялото, за профилактика и като част от комплексна терапия за язвени заболявания на дванадесетопръстника и стомаха, стомашно-чревния тракт, проблеми с черния дроб, сърдечни заболявания, туберкулоза и помага да се отървете от паразити.

Резултатите от многобройни проучвания показват, че гъбата има благоприятен ефект върху метаболитните процеси и функционирането на централната нервна система, а също така повишава устойчивостта към инфекции. Екстрактите от гъби имат противотуморна активност, способността да забавят развитието на тумори, когато се използват в ранните етапи, особено когато не се препоръчва лъчева терапия и операция.

 

Препоръки за приложение

  • При злокачествени тумори с различна локализация и в различен стадий на развитие новообразувания от различен тип
  • Херпес
  • Папиломавирус
  • Хепатит B
  • Автотоимунни разстройства
  • Ендокринно дисхормонални състояния, свързани с възрастта, благоприятстващи възникване и развитие на тумори.

 

Начин на приложение

Приемайте 2 по 1 капсула /сутрин и вечер/на ден, на гладно, с повече вода. Допуска се приемане 2-3 месеца, за профилактика.

 

Противопоказания

Повишена чувствителност към някоя от съставките на препарата. Приемът по време на бременност и кърмене, да се консултира с лекуващия лекар.

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.