PancreaTIDE PLUS Пептиди за панкреаса

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Натуралният пептиден биорегулатор PancreaTIDE PLUS (Панкреатид плюс), е многокомпонентен комплекс, предназначен да регулира и защитава функцията на панкреаса. Приемането на комплекса помага за възстановяване функционирането на ендокринните клетки, намалява риска от развитие и усложнения на диабета, инхибира началото на атрофични процеси в панкреаса и други патологични състояния на храносмилателната система.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор PancreaTIDE PLUS

Панкреасът произвежда ензими, които са важни за храносмилането и хормони, които контролират нивата на кръвната захар. Заболяването на панкреаса може да се появи на всяка възраст, но рискът от получаването му се увеличава с възрастта. 70 процента от хората над 50 години имат нарушен глюкозен метаболизъм и проблеми с панкреаса. Тъй като тези заболявания са трудни за лечение, поддържането на екзокринната функция е много важно.

Многокомпонентният биорегулатор PancreaTIDE PLUS е комплекс от натурални пептидни фракции, получени от панкреаса на млади телета. Формулата на натуралния препарат е подсилена с минерали, витамини, билкови екстракти. PancreaTIDE PLUS е насочен към клетките на панкреаса и възстановява протеиновия синтез, като по този начин подобрява функциите на храносмилателната система и поддържа хормоналния баланс.

Действието на пептидния комплекс помага за нормализиране и поддържане нивата на глюкозата, намалява честотата на храносмилателните разстройства, подобрява благосъстоянието, повишава активността на ензимите от панкреаса (трипсин и амилаза), които са отговорни за усвояването на протеини, мазнини и въглехидрати в човешкото тяло. PancreaTIDE PLUS се препоръчва за всеки, който може да има нарушена функция на панкреаса след различни заболявания, особено при хроничен панкреатит, диабет тип 2 и храносмилателни проблеми.

 

Препоръки за приложение

  • Като помощно средство при комплексно лечение на хроничен панкреатит;
  • В качеството на подпомагащо средство в комплексното лечение при повишена толерантност към глюкоза и захарен диабет тип 2;
  • В качеството на подпомагащо средство за нормализация на процесите на храносмилане (намаляване на подуването, тежест в стомаха и други симптоми на екзокринна недостатъчност).

 

Начин на приложение

За възрастни – приемайте по 1 капсула на ден, 30 минути след хранене, с повече вода. Допуска се приемане 2-3 месеца, за профилактика.

 

Противопоказания

Повишена чувствителност към някоя от съставките на препарата. Приемът по време на бременност и кърмене, да се консултира с лекуващия лекар.

 

Състав

  • NX Peptide Complex – Натурален премикс, състоящ се от 2-3 пептид-свързани аминокиселини, получени от тъкан на панкреаса
  • Екстракт от семена от сминдух
  • L-аргинин
  • Витамин В6
  • Калциев хидроген фосфат
  • Калциев глюконат
  • Хром пиколинат

 

ВАЖНО!  Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.