LiverTIDE PLUS Пептиди за черен дроб

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

LiverTIDE PLUS (Livertide plus) е пептиден биорегулатор за защита на чернодробните функции, регулиране на клетъчния метаболизъм и предотвратяване появата на заболявания на черния дроб, стомашно-чревния тракт и техните усложнения.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор LiverTIDE PLUS

Черният дроб е защитния филтър на тялото срещу интоксикация. И въпреки удивителната му способност да се възстановява, поради различни вирусни инфекции, лекарства, антибиотици, алкохол и мазни храни, се появяват чернодробни нарушения. Вируси на хепатит, цироза, холестеролни камъни, затруднения в производството на жлъчен сок – това е само малък списък от заболявания, които могат да причинят смърт. Биорегулатори с натурални пептиди от животински произход, в комбинация с всички основни минерали и витамини, спомагат за поддържането на нормалната чернодробна функция.

Биорегулаторът LiverTIDE PLUS е предназначен за възстановяване на черния дроб и стомашно-чревния тракт на клетъчно ниво и се използва както за профилактика, така и в комплексна терапия, при метаболитни нарушения, кожни заболявания, хепатит, интоксикация, чернодробна недостатъчност, жлъчна дискинезия, цироза. Пептидите селективно засягат чернодробните клетки, ускорявайки възстановяването на тъканите, увредени от остри и хронични заболявания или операции. Комплексът се препоръчва за поддържане здравето на черния дроб и намаляване на негативните ефекти, причинени от нередовен прием на храна, консумация на алкохол, тютюнопушене, стрес. Освен, че почистват и лекуват черния дроб, съставките на комплекса насищат организма с необходимите витамини и микроелементи. Натуралните пептиди не предизвикват странични ефекти и интоксикации, алергии и не водят до пристрастяване.

 

Препоръки за приложение

 • За поддържане и възстановяване функциите на черния дроб;
 • В качеството на подпомагащо средство в при хроничен хепатит, цироза на черен дроб, холецистит, жлъчна дискинезия;
 • За профилактика при поражения на черния дроб с токсични вещества, алкохол и лекарства;
 • За предотвратяване развитието на хронични форми на хепатит, намаляване токсичното действие на противовирусните препарати.

 

Начин на приложение

За възрастни, приемайте по една капсула през устата в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Препоръчва се прием до 2-3 месеца.

 

Противопоказания

Алергия към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Състав

 • Пептиден комплекс NS/1 – Натурален премикс, състоящ се от 2-3 пептидно-свързани аминокиселини, получени от чернодробни тъкани
 • Метионин
 • Екстракт от семена на бял трън
 • Витамин В9
 • Витамин В6
 • Витамин В1
 • Дикалциев фосфат
 • Капсулата е направена от хипромелоза, специален стабилен полимер от растителен произход.

 

ВАЖНО!  Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.