VisionTIDE PLUS Пептиди за зрението

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Многокомпонентният пептиден биорегулатор VisionTIDE PLUS е модерен продукт, предназначен да поддържа структурата и функционалната активност на зрителния апарат и да подобрява зрението.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор VisionTIDE PLUS

Многокомпонентния биорегулатор VisionTIDE PLUS е усъвършенстван пептиден комплекс от животински произход, който активира клетки от различни структури на окото. Натуралните пептиди участват в клетъчния метаболизъм на зрителните органи и насърчават синтеза на протеини, което има благоприятен ефект върху функционирането на зрителния апарат. Редовната употреба на пептидниия иорегулатор, помага за нормализиране функционирането на органите на зрението, намалява риска от атрофия на очната ябълка и зрителния нерв, патологии в роговицата, лещата и ретината.

Приемането на препарата се препоръчва за хора, които имат повишено натоварване на зрителния апарат (за предпазване на ретината от влиянието на джаджи, компютърна и слънчева радиация), с постепенно намаляване на яснотата и зрителната острота, напрежение на очите и зрителна умора. Ефективен е като спомагателно лекарство в комплексната терапия и за профилактика на катаракта, заболявания на ретината, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация.

VisionTIDE PLUS също така намалява чувствителността на ретината към увреждания, свързани с възрастта, като по този начин предотвратява заболявания като глаукома. Формулата на пептидния биорегулатор е обогатена с минерали, витамини, билкови екстракти, необходими за подобряване функциите на зрителния апарат и храненето на междуклетъчното пространство. Препаратът използва само естествени съставки, не съдържа вредни вещества и синтетични добавки, които биха могли да провокират появата на странични ефекти или алергични реакции.

 

Препоръки за приложение

 • Като спомагателно средство при дистрофични заболяванияна ретината и стъкловидното тяло, нарушения в цветовъзприятието, нарушения на зрението (късогледство, далекогледство, астигматизъм);
 • При повишена зрителна уморяемост, интензивни и продължителни натоварвания на очите (в това число при системна работа с компютър, продължително гледане на телевизор, при работа, свързана с въздействие на ярка светлина – пр. заваряване);
 • Като спомагателно средство при начални стадии на потъмняване на лещата (възрастова катаракта), при отлепване на ретината, диабетна ретинопатия;
 • През рехабилитационният период след офталмологични операции;
 • За профилактика развитието на възрастови заболявания на очите (катаракта, дегенерация на ретината, макулодистофия, глаукома.

 

Начин на приложение

За възрастни – приемайте по 1 капсула на ден, 30 минути след хранене, с повече вода. Допуска се приемане 2-3 месеца, за профилактика.

 

Противопоказания

Повишена чувствителност към някоя от съставките на препарата. Приемът по време на бременност и кърмене, да се консултира с лекуващия лекар.

 

Състав

 • Пептиден комплекс NE- Естествен премикс, състоящ се от 2-3 пептидно свързани аминокиселини, получени от очната тъкан
 • Eyebright
 • Витамин Е
 • Витамин А
 • Витамин В2
 • Цинков глюконат
 • Лутеин
 • Дикалциев фосфат

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.