ProstaTIDE PLUS Пептиди за простата

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Съвременният иновативен многокомпонентен медикамент ProstaTIDE Plus (Prostatade plus), е ефективен клетъчен биорегулатор от естествени пептиди, създаден специално за запазване ресурсите на мъжкото здраве, насочен към поддържане функционалната активност на простатната жлеза и намаляване на нейната чувствителност към инфекции и предотвратяване на нарушения на пикочно-половата система при мъжете.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор ProstaTIDE Plus

Стабилното функциониране на репродуктивната система при мъжете директно зависи от състоянието на клетките на простатната жлеза. Естествената възрастова промяна в баланса на хормоните, като правило след 40 годищна възраст, постепенно забавяне на метаболитните процеси в организма и нарушение нивата на тестостерон, са основната причина за развитието на патологии и възпалителни процеси в тазовите органи, по-специално в простатната жлеза. За да продължат да работят клетките, те се нуждаят от жизненоважни витамини, минерали и пептиди.

 Биорегулаторът ProstaTIDE PLUS е комплекс от пептиди от ново поколение, получени от тъканите на простатната жлеза на млади телета под една година. Комплексът осигурява целенасочен ефект върху клетките на пикочно-половата система, ускорявайки процесите на биосинтеза и възстановяване структурата на протеините, като по този начин подобрява функциите на простатната жлеза и мъжката репродуктивна система като цяло. Редовният прием на продукта спомага за нормализиране хормоналния баланс и подобряване специфичните функции на мъжкото тяло, подобрява кръвоснабдяването на вътрешните органи, нормализира отделянето на урина, предотвратява образуването на пикочни камъни и нормализира дейността на половите жлези.

Действието на биорегулатора ProstaTIDE PLUS е ефективно при заболявания на простатната жлеза от различен произход – хроничен простатит, аденом на простатата, доброкачествена простатна хиперплазия. Също така се препоръчва приема на лекарството за възрастни мъже, за да се поддържа нормалното функциониране на пикочно-половата система и стабилна сексуална потентност.

 

Препоръки за приложение

 • Нарушения в уродинамиката;
 • Дисхормонални нарушения в простатата;
 • За профилактика развитието и в качеството на спомагателно средство при доброкачествена хиперплазия на простатата в начален стадий;
 • За профилактика развитието и в качеството на спомагателно средство при възпалителни заболявания на мъжката полова система (простатит);
 • За профилактика развитието и в качеството на спомагателно средство при различни форми на мъжка импотентност;
 • За профилактика развитието и в качеството на спомагателно средство при латентни нарушения на сексуалните функции;
 • За профилактика на онкологичните заболявания на простатата;
 • В периода на възстановяване след операции на мъжката полова система;
 • За профилактика на възрастовите изменения на простатата –ранно стареене на организма на мъжа, мъжки климакс

 

Начин на приложение

За възрастни – приемайте по 1 капсула на ден, 30 минути след хранене, с повече вода. Допуска се приемане 2-3 месеца, за профилактика.

 

Противопоказания

Повишена чувствителност към някоя от съставките на препарата. Приемът по време на бременност и кърмене, да се консултира с лекуващия лекар.

 

Състав

 • NI Peptide Complex – Натурален премикс, състоящ се от 2-3 пептидно свързани аминокиселини, получени от простатната тъкан
 • Екстракт от плод от пълзяща палма Serenois
 • L-аргинин
 • Цинков глюконат
 • Витамин Е
 • Витамин А
 • Селенометионин

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.