UrinaTIDE PLUS Пептиди за уретрата и пикочния мехур

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Комплексът от физиологично активни нискомолекулни пептиди UrinaTIDE PLUS  е предназначен да нормализира функциите на отделителната система. Препаратът е ефективно спомагателно средство, при лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретрата и бъбреците, профилактика на инфекции на пикочните пътища при жени по време на менопауза и при заболявания на простатата при мъжете.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особено стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелоза.

 

Как работи пептидният биорегулатор UrinaTIDE PLUS

Броят на заболяванията на отделителната система нараства бързо, особено при възрастните хора, поради неблагоприятните условия на околната среда и стресовия начин на живот. Много урологични състояния, често протичат безсимптомно. Честите заболявания на пикочните пътища включват уретрит, цистит и пиелонефрит. За да се предотврати развитието на заболявания с различни инфекциозни и възпалителни процеси в пикочно-половата система, е важно да се поддържа функционалността на бъбреците и пикочните пътища.

Съвременният иновативен многофункционален пептиден комплекс UrinaTIDE PLUS съдържа натурални съставки, които спомагат за нормализиране функциите на уретрата и подобряване състоянието на целия пикочен тракт. Биорегулаторът се основава на натурални пептиди, изолирани от тъканите на пикочния мехур на млади телета. Пептидите през стомашно-чревния тракт навлизат в кръвта, от кръвния поток в клетката. Пептидите възстановяват старите и увредени клетки отвътре, а тялото използва собствените си ресурси, за да се възстанови.

Формулата е обогатена с минерали, витамини, билкови екстракти, които са от съществено значение за подхранването на клетките и междуклетъчното пространство на пикочната система. Многокомпонентен пептиден биорегулатор нормализира процесите на уриниране, възстановява метаболизма на клетките на пикочните пътища и стимулира мускулния им тонус. Пептидите не предизвикват алергии, пристрастяване, тъй като са естествен метаболит на организма.

 

Препоръки за приложение

 • Като спомагателно средство при комплексно лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретерите и бъбреците;
 •  При нарушения в уриноотделянето в климактеричния период при жените;
 •  При нарушения в уриноотделянето при заболявания на простатата при мъжете;
 •  За нормализиране на уринирането при възрастни хора;
 •  За нормализация процесите на уриниране при въздействието на екстремални фактори на външната среда, непълноценно хранене

 

Начин на приложение

Приемайте по една капсула през устата в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Препоръчва се прием до 2-3 месеца.

 

Противопоказания

Алергия към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Състав

 • Пептиден комплекс NW / 1- Естествен премикс, състоящ се от 2-3 пептидно-свързани аминокиселини, получени от тъканите на пикочната система
 • Екстракт от билка Knotweed Knotweed
 • Витамин В1
 • Витамин Е
 • Витамин РР
 • Дикалциев фосфор
 • Селенметионин

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.