KidneyTIDE PLUS Пептиди за бъбреците

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Многокомпонентният биорегулатор KidneyTIDE PLUS с естествени пептиди, нормализира бъбречната функция, намалява клетъчния дефицит и възстановява протеиновия синтез вътре в клетките.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор KidneyTIDE PLUS

Основната функция на бъбреците е да поддържат водния и минерален баланс в организма и да елиминират токсините. Нарушената бъбречна функция може да доведе до сериозно заболяване или смърт. Важно е да се обърне повишено внимание на поддържането на правилната функционалност и възстановяване структурата на бъбреците от ранна възраст.

KidneyTIDE PLUS е пептиден биорегулаторен комплекс, използван за защита, нормализиране и възстановяване на бъбречната функция. Пептидите са къси протеини, които играят ключова роля в много биологични процеси и функции. KidneyTIDE PLUS включва комплекс от физиологично активни нискомолекулни пептиди от бъбречна тъкан на млади телета, под една година. Естествените пептиди имат селективен ефект само върху бъбречните клетки, активират тяхната функционална активност, нормализират метаболизма и активират отделителната функция. Пептидният биорегулатор се препоръчва, както за млади, така и за възрастни хора, за профилактика и лечение на различни патологии, свързани с бъбречни заболявания.

Помага за нормализиране на бъбречната функция при пациенти с подагрена нефропатия и понижава нивата на пикочна киселина и урея. Комплексът може да помогне и при уролитиаза, бъбречна недостатъчност и хроничен пиелонефрит. При производството на многокомпонентния пептиден биорегулатор Kydney TIDE PLUS, са използвани най-модерните технологии, компоненти и екологично чисти суровини. Действието на пептидите се подсилва от минерали, витамини, билкови екстракти, които са част от биорегулатора. Естествените пептиди не предизвикват странични ефекти и интоксикация.

 

Препоръки за приложение

 • За профилактика възникването и развитието на заболявания на бъбреците;
 • Като спомагателно средство при комплексно лечение на глумеронефрит, пиелонефрит и цистит;
 • Като спомагателно средство след операции на бъбреците и пикочните пътища;
 • Като спомагателно средство при нарушения в уринирането при заболявания на простатата при мъжете;
 • Като помощно средство в комплексно лечение на хипертонична болест, кардиопулмонални заболявания

 

Начин на приложение

За възрастни, приемайте по една капсула през устата в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Препоръчва се прием до 2-3 месеца.

 

Противопоказания

Алергия към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Състав

 • NW Peptide Complex – Естествен премикс от 2-3 пептид-свързани аминокиселини, получени от бъбречна тъкан
 • L-аргинин
 • Екстракт от листа от мечо грозде L-аргинин
 • Цинков глюконат
 • Селенометионин
 • Витамин Ц
 • калциев хидрофосфат
 • Капсулата е направена от хипромелоза, специален стабилен полимер от растителен произход

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.