LigamentTIDE PLUS Пептиди за връзки и сухожилия

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Биорегулаторът със засилено действие LigamentTIDE PLUS (Ligamentaid plus), е комплекс от биоактивни пептиди, който спомага за активиране процесите на регенерация на съединителната тъкан, заздравяване на клетките, укрепване на мускулната система, подобряване на тонуса, храненето и еластичността на връзките.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор LigamentTIDE PLUS

Храненето с ниско съдържание на хранителни вещества, лошите условия на околната среда и заседналият начин на живот оказват негативно влияние върху структурата на опорно-двигателния апарат не само при възрастните хора, но и сред по-младото население. Повишената физическа активност може да доведе и до прекомерно натоварване на връзките и ставите, което може да причини нараняване, хронична болка и дегенерация в резултат на нарушаване на целостта на съединителната тъкан. Важно е да се обърне внимание на предотвратяването на негативни последици, преди съединителната тъкан да се увреди или да претърпи промени, свързани с възрастта.

Съставът на LigamenTIDE PLUS е подсилен с допълнително количество концентрирани пептиди от животински произход, които спомагат за регенериране процесите на съединителната тъкан и укрепване на ставно-лигаментния апарат. Иновативните пептиди, които са претърпели допълнително пречистване от замърсявания, с помощта на най-новите технологии, селективно и точково въздействат върху клетките на съединителната тъкан, връзките, сухожилията и нормализират техния метаболизъм, повишават функционалната им активност. Натуралните пептиди се характеризират с висока терапевтична ефективност и безопасност, когато се използват, без да причиняват странични ефекти и пристрастяване.

Уникалният пептиден комплекс се препоръчва за възстановяване на връзки и стави при травми, след операции, при професионални спортисти с интензивен мускулен стрес, при продължителни големи физически натоварвания. Компонентите на комплекса помагат за поддържане подвижността на ставите, повишаване здравината и еластичността на сухожилията и връзките при възрастни хора.

 

Препоръки за приложение

  • При големи физически и силови натоварвания на сухожилно-ставния апарат ;
  • При интензивни спортни тренировки;
  • За профилактика дистрофични процеси в сухожилия и стави;-За профилактика заболявания на сухожилно-ставния апарат;
  • За профилактика възрастови изменения на сухожилно-ставния апарат;
  • Като спомагателно средство след преживени травми, разтежения, скъсвания на сухожилия и мускули;
  • Като спомагателно средство в комплексно лечение след операции на ставите, връзките и сухожилията.

 

Начин на приложение

Индивидуална непоносимост към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Противопоказания

Алергия към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Състав

  • Разклонен пептиден комплекс NV/1
  • L-аргинин
  • Екстракт от смола от индийски тамян (Boswéllia serráta).
  • манганов сулфат
  • Куркумин
  • Меден цитрат
  • Витамин Ц
  • Капсулата е направена от хипромелоза, специален стабилен полимер от растителен произход.
  • Razklonen peptiden

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.