HairTIDE PLUS forte Пептиди за косата

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

HairTIDE PLUS forte е многокомпонентен пептиден биорегулатор със засилено действие за подхранване и укрепване структурата на косата и ноктите.

Косопад, оплешивяване, тънка коса, слаби и чупливи нокти могат да се появят, както при мъжете, така и при жените, в резултат на хормонални нарушения, стрес, интоксикация, стареене или следродилния период при жените. Клетките на косата и ноктите, се нуждаят от допълнително хранене, което може да бъде осигурено от многокомпонентни пептидни биорегулатори, минерали, витамини и билки.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелоза.

 

Как работи пептидният биорегулатор HairTIDE PLUS forte

Натурален пептиден комплекс HairTIDE PLUS с подсилено действие, е ефективен и безопасен препарат от ново поколение, за възстановяване и укрепване структурата на косата и ноктите. Основната база на биорегулатора HairTIDE PLUS forte, е терапевтичната концентрация на естествени къси биоактивни пептиди от животински произход. Действието на пептидите се засилва от съдържанието на цинк, витамин Е, витамин А, селен, сух екстракт от обикновен Хвощ и биотин.

Терапевтичният ефект на биорегулатора се постига, благодарение синергията на всички компоненти. Пептидите, навлизайки в клетката през тънките черва и кръвния поток, задействат синтеза на клетките на косата и ноктите, възстановяват клетъчния ритъм на работа, активират собствените вътрешни ресурси на тялото, предотвратявайки развитието на деструктивни и патологични процеси в тъканите. Витамините, минералите и растителните екстракти засилват действието на пептидите взаимно и подхранват междуклетъчното пространство. Пептидите са проводник за всички минерали, витамини, растителни екстракти, които изграждат комплекса и ги предвижват със себе си, като ги довеждат до клетката. Така се осигурява основния принцип на пептидната терапия – 100% усвояване на всички хранителни вещества и дълготраен ефект на биорегулатора, след курса на приложение.

Обновената формула на препарата съдържа биотин, водоразтворим витамин В, известен като витамин Н, витамин В7 и коензим R, който е необходим за възстановяване на структурата на косата и ноктите. Биотинът играе важна роля в създаването на кератиновата основа, от която се състоят ноктите и косата, и помага за премахване на лющене, себорея на скалпа, предотвратяване на преждевременно побеляване, косопад и чупливи нокти.

Редовният прием на продукта, предотвратява косопада и активира растежа на косата, премахва проблема с накъсването на косата, укрепва нокътната плоча, стимулира метаболизма на клетките на космения фоликул и нокътната плочка. Биорегулаторът не съдържа оцветители, ГМО, овкусители.

 

Препоръки за приложение

  • При нарушения растежа на косата (сухост, повишена чупливост), дистрофия на ноктите;
  • За възстановяване структурата на косата при увреждания с различен произход (неправилно хранене и диета, недостиг на витамини и минерали, негативното влияние на околната среда, прием на лекарства, хормонални нарушения, стрес и продължително нервно напрежение);
  • При възрастови изменения състоянието на косата и ноктите.

 

Начин на приложение

За възрастни, приемайте по една капсула през устата в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Препоръчва се прием  2-3 месеца.

 

Противопоказания

Индивидуална непоносимост към някоя от съствките. Приемът по време на бременност и кърмене, както и приемът от деца, да се консултира с лекар.

 

Състав

  • BCAA аминокиселинен комплекс (NY пептиден комплекс, L-аргинин, N-ацетил-L-цистеин)
  • биотин
  • Витамин А
  • Витамин Е
  • Селен
  • Цинк
  • Екстракт от хвощ (лат. Equisetum Arvense)
  • Капсулата е направена от хипромелоза, специален стабилен полимер от растителен произход

 

ВАЖНО! Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.