ThymusTIDE PLUS Пептиди за тимуса

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Биорегулаторът с пептиди ThymusTIDE PLUS предоставя ефективно решение за възстановяване на отслабена имунна система при повишени нива на стрес, автоимунни заболявания, за подобряване адаптивните механизми на организма и предотвратяване на преждевременното стареене.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как действа продуктът ThymusTIDE PLUS

Тимусната жлеза или тимусът е един от най-важните органи в човешкото тяло, тъй като именно в него тимоцитите се превръщат в Т клетки, които са основните защитници на нашата имунна система. С възрастта се наблюдава намаляване на производството на нови Т-клетки от тимуса, което води до намаляване устойчивостта на имунната система. В резултат на това, тялото ни не е в състояние да осигури ефективна защита срещу болести и стрес. За поддържане функционирането на тимуса, се използват биоактивни пептиди, които ефективно влияят върху функционалността на тимусната жлеза и укрепват имунната система на човека като цяло.

Многокомпонентен пептиден биорегулатор ThymusTIDE PLUS е комплекс, разработен на базата на пептидни фракции, изолирани от тимусната жлеза на здрави млади телета. Когато капсулата навлезе в човешкото тяло, пептидите се освобождават и активират синтеза на специфични протеини в клетките, като по този начин се възстановява функционалната активност на клетките на тимуса. Продуктът допринася за комплексното възстановяване на имунитета след претърпяни различни заболявания, при неблагоприятно влияние на факторите на околната среда, при недостатъчно хранене и патологични състояния, в резултат на което механизмите на имунитета се нарушават.

Пептидите на тимуса се препоръчват за ускоряване възстановяването на имунитета след инфекциозни заболявания, радиация и химиотерапия. Препоръчва се и за възрастни хора за поддържане функционирането на имунната система. Благодарение на специалния комплекс от пептиди, минерали, витамини и екстракти от лечебни растения и билки, включени в ThymusTIDE PLUS, можете да подкрепите имунната си система и да защитите тялото си от негативните ефекти на околната среда.

 

Препоръки за приложение

 • Астения, преумора, намалена работоспособност, синдром на хронична умора (като стимулиращо и тонизиращо средство за повишаване на умствената и физическа работоспособност);
 • Психоемоционален стрес;
 • Анорексия;
 • В периода на възстановяване след тежки изтощителни заболявания, рехабилитация след лъче-и химиотерапия, др.;
 • Като спомагателно средство при първични и вторични имунодефицити (при хронични заболявания на бели дробове, при професионални заболявания на работещи при вредни условия на труд, с цел профилактика на инфекциозни и вирусни заболявания и др.
 • Като спомагателно средство при хронични интоксикации;
 • Като профилактикана стареенето на организма

 

Начин на приложение

За възрастни – приемайте по 1 капсула на ден, 30 минути след хранене, с повече вода. Допуска се приемане 2-3 месеца, за профилактика.

 

Противопоказания

Повишена чувствителност към някоя от съставките на препарата. Приемът по време на бременност и кърмене, да се консултира с лекуващия лекар.

 

Състав

 • Пептиден комплекс NM – Естествен премикс, състоящ се от 2-3 пептидно-свързани аминокиселини, получени от тъканите на тимусната жлеза
 • Елеутерокок
 • Витамин А
 • Цинков глюконат
 • L-ацетил карнитин

 

ВАЖНО! Пептидните комплекси се препоръчват в качеството на съпътстващи продукти, към основната терапия, назначена от лекуващия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.