ThyroidTIDE PLUS Пептиди за щитовидната жлеза

90,00 лв.

В наличност

Защо да пазарувате от Здравновесие?
Безплатна доставка - над 150 лв.

Надеждно и сигурно плащане с вашата карта

Описание

Многокомпонентният комплекс ThyroidTIDE PLUS е пептиден биорегулатор, използван за регулиране, възстановяване и защита функциите на щитовидната жлеза. Лекарството има положителен ефект върху дейността на ендокринната система, при нормални и патологични състояния, като поддържа хормоналния баланс.

 

Форма на препарата

Опаковка от 30 капсули. Капсулата на продукта е изработена от особен стабилен полимер от растителен произход, без примеси на химически вещества – хипромелози.

 

Как работи пептидният биорегулатор ThyroidTIDE PLUS

Нормалното функциониране на човешката ендокринна система е пряко свързано с оптималното взаимодействие на всички ендокринни жлези на тялото и по този начин, със състоянието на щитовидната жлеза. Основната му функция е натрупването на йод и образуването на йод-съдържащи хормони на щитовидната жлеза като трийодтиронин и тироксин, както и на пептидния хормон калцитонин. Една клетка се нуждае от достатъчно количество жизненоважни хранителни вещества, за да функционира.

Нискомолекулен пептиден комплекс ThyroidTIDE PLUS помага за възстановяване на разрушените клетки и нормализиране на тяхната функция, регулира централната нервна система и осигурява правилното функциониране на имунната система, предотвратявайки автоимунно увреждане на щитовидната жлеза. Редовната употреба на този нехормонален биорегулатор, нормализира нивото на производството на хормони по естествен начин и осигурява ефективна профилактика на заболявания на щитовидната жлеза, ускорява възстановяването на щитовидната жлеза след боледуване, нараняване, операции и стрес. Радиацията и токсините имат огромен ефект върху функционирането на щитовидната жлеза.

Ето защо приемането на продукта се препоръчва за хора, които живеят в екологично неблагоприятни райони и са изложени на хронична интоксикация при изпълнение на професионални задължения. ThyroidTIDE PLUS се препоръчва и за жени над 50 години, които навлизат в менопауза за предотвратяване нарушения на вегетативната нервна система, симптомите на които включват дискомфорт, главоболие, слабост, умствени увреждания, горещи вълни. Пептидният биорегулатор има положителен ефект върху цялостното здраве и повишава устойчивостта на организма, към неблагоприятните външни фактори.

Пептидната биорегулаторна формула е обогатена с минерали, витамини, необходими за подобряване на имунната система и поддържане на здравословен хормонален баланс. Естествените пептиди са напълно безопасни за употреба и не предизвикват пристрастяване.

 

Препоръки за приложение

  • За профилактика развитието на заболявания на щитовидната жлеза;
  • Фонова корекция след оперативна интервенция на щитовидната жлеза или преди нея;
  • Фонова корекция при хормонална терапия на заболявания на щитовидната жлеза.

 

Начин на приложение

За възрастни – приемайте по 1 капсула на ден, 30 минути след хранене, с повече вода. Допуска се приемане 2-3 месеца, за профилактика.

 

Противопоказания

Повишена чувствителност към някоя от съставките на препарата. Приемът по време на бременност и кърмене, да се консултира с лекуващия лекар.

 

Състав

  • Пептиден комплекс NC – Натурален премикс, състоящ се от 2-3 пептидно-свързани аминокиселини, получени от тъкан на щитовидната жлеза
  • йод
  • L-тирозин
  • L – ацетил карнитин
  • Витамин Е
  • Цинков глюконат

 

ВАЖНО!  Пептидният комплекс се явява спомагателно средство, в съчетание към основния курс на лечение, назначен от лекувашия лекар.

Моята количка (0 продукта)

Нямате артикули в количката.